Vista Alegre

Gaudir del sol i la platja

Guadir del sol i la platja és ben fàcil de fer a L’Escala! Descobriràs en qualsevol racó indrets d’increïble bellesa.

Sortint de La Pensió Vista Alegre només cal:

  • Baixar quatre escalons per anar a prendre un bany a La Plaja. Aquesta cala urbana, que antigament havia estat el port de L’Escala, actualment és el punt de trobada d’escalencs i estiuejants . A primera hora del matí i també al capvespre, la mar s’aplana com un mirall i és el moment ideal, per a que els més intrèpids arribin nedant fins la Roca del Cargol, a 250 metres de La Plaja.
  • Passejar-vos per les cales urbanes de L’Escala: La Creu, La Mar d’en Manassa, La Plaja, el Port d’en Perris i l’Olla són racons formidables per relaxar-se i prendre un bany; tots ells a poquíssims minuts caminant.
  • La platja de Riells, a 15 minuts caminant tot seguint el Passeig Marítim, agrada moltíssim als més petits perquè és una platja que no s’enfonsa, amb molt poca fondària (fins al genoll), ideal per jugar.
  • Passar el matí o la tarda, … o tot el dia, en alguna de les impressionants platges d’Empúries. Són platges de sorra gruixuda, o no massa fina, limitades per espigons naturals de roca. S’hi pot arribar caminant en 20 minuts pel camí d’Empúries o amb el carrilet.
  • Les Dunes és una platja llarguíssima, de 10 km de llarg, de sorra fina, on sovint el vent modela les dunes (petites muntanyes de sorra) que li donen nom. Com que està bastant exposada al vent, aquesta platja és la preferida per tots aquells que practiquen kite i wind surf.
  • Cala Montgó s’hi pot arribar en carrilet o en cotxe. És una cala àmplia, relativament resguardada de la Tramuntana. Combina una extensa area central de sorra amb dues ribes laterals rocoses, molt atractives pels petits ‘buscadors de crancs’ i per tots els que els agrada capbussar-se i descobrir la fauna i flora marina.